Jun 18, 2013
admin

Opbouwen en afbreken Super Spektakel

Zaterdag 6 juli dan is het zover! Het SUPER SKINNY SPEKTAKEL. Speciaal voor het 50 jarig bestaan van de Skinny Binny Club wordt er een groots spektakel georganiseerd in de notaristuin! Bij het opbouwen en afbreken van deze Wipe Out meerkamp (+ ‘s avond Party/Feest etc.) is natuurlijk alle hulp welkom! Daarom willen we ook via deze weg de leden vragen of jullie willen helpen met het opbouwen en afbreken. Onder het motto: “Vele handen maken licht werk” hieronder de tijden:

Zaterdag 6 juli:
07:00 – ontbijt + opbouwen
17:00 – afbreken attracties + opbouwen voor ‘s avonds
00:00 – opruimen

Zondag 7 juli:
13:00 – opruimen notaristuin

Bar- of bonnendienst?
Geen tijd om te helpen met opbouwen/afbreken? Er zijn ook nog enkele plekken vrij achter de bar en in de bonnenwagen. Als je interesse hebt om te helpen willen we je vragen om dit door te geven via spektakel@skinnybinnyclub.nl of geef het door bij iemand van het bestuur / lustrumcommissie.

Skinny Binny Club: “Voor en door leden!”