Mar 3, 2014
Bestuur

“Jongerenclub in Winterswijk wil onderkomen kopen”

Beste Skinnyleden,

Bij sommige was het misschien al bekend, want het is de op de vorige algemene leden vergadering (ALV) al ter sprake gekomen. Maar het lijkt in meerdere opzichten handig dat vereniging Skinny Binny Club het pand aan de kloksteeg zal kopen.

Naar aanleiding van de ALV van afgelopen oktober is een klein groepje leden begonnen met een onderzoek naar de mogelijkheid om het pand van de gemeente Winterswijk te kopen. Hiervoor hebben zij tijdens een gesprek bij de gemeente vragen gesteld, maar daar is nooit een antwoord op gegeven.

Tijdens een gesprek afgelopen vrijdag in Sociëteit Het Pakhuys is een afvaardiging van de vereniging uitgenodigd om zaterdag 1 maart bij het lijsttrekkersdebat aanwezig te zijn om dan vragen te stellen aan de lijsttrekkers van de Winterswijkse politieke partijen. Naar aanleiding van de gestelde vragen in het debat is het volgende artikel geschreven door Sjoerd van der Werf voor in De Gelderlander.

http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/jongerenclub-in-winterswijk-wil-onderkomen-kopen-1.4244113#comments

Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering  in mei komt dit in ieder geval ter sprake.

Het Bestuur der Skinny Binny Club