Super Skinny Spektakel

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons Super Skinny Spektakel!

Wil jij deze zomer niet alleen maar zonnen en terrassen? Maar ben je wel in voor een sportieve dag en boven al het Super gezellig hebben met de Skinny? Kom naar het Super Skinny Spektakel op 6 juli!

Vorm een ijzersterk team met je collega’s, studentenvereniging, voetbalteam, klasgenoten, familie, hockeyteam, buren of natuurlijk je Skinny-vrienden en doe mee aan de ludieke actie het 10e lustrum in de Notaristuin in Winterswijk!

Het Super Skinny Spektakel is een gezellige dag met veel gevarieerde spellen, wat natuurlijk garant staat voor veel Spektakel! Ga de strijd aan met andere teams en wie weet word jij met je team het Super team van Winterswijk! De prijsuitreiking zal ‘s avonds plaatsvinden wanneer het evenement wordt afgesloten door de band Crystal Dream!

De Skinny Binny Club wil haar 50 jarig bestaan graag vieren met heel Winterswijk en omstreken. Daarom zal toegang tot de Notatistuin de gehele dag gratis zijn, voor zowel leden als niet-leden!

Attracties / spellen vanaf 12:00

 

Niet zo sportief aangelegd? Kom dan zeker kijken hoe de teams over de stormbanen vliegen en feest ‘s avonds gezellig mee met DJ Max en Crystal Dream (vanaf 20:00)!

Regels en info

  • Teams: minimaal 5 en maximaal 10 personen
  • Minimale leeftijd deelname: 15 jaar
  • Deelname aan het spektakel voor leden en niet-leden
  • Inschrijfgeld: €10,- per team
  • Inschrijven t/m: zondag 30 juni
  • Gehele dag gratis entree! (ook voor niet-leden)

Programma

11:00 – 12:00: Melden teams
12:00 – 18:00: Super Skinny Spektakel
18:00 – 20:00: Hapje en een drankje / DJ Max
20:00 – eind: Live muziek van Crystal Dream en prijsuitreiking

Inschrijven voor het spektakel

Schrijf je in door middel van het invullen van het formulier op de volgende pagina, minder dan 2 minuten werk. Wees er snel bij want er is een maximaal aantal deelnemers!

INSCHRIJVEN? KLIK HIER!

Inschrijven is mogelijk tot en met 30 juni! Heb je je al team ingeschreven of kom je alleen kijken/bier drinken? Laat het iedereen weten door ook op FACEBOOK aan te geven dat je er bij bent!

Doe mee & WIN!

De prijzen die je kunt winnen tijdens het Spektakel bestaan onder andere uit:

Crystal Dream vanaf 20:00

“De Achterhoekse formatie Crystal Dream is anno 2013 uitgegroeid tot een veelgevraagde en doorgewinterde live-act. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers. Crystal Dream is een graag geziene act op uiteenlopende events, festivals, in feesttenten en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Crystal Dream is een band met potentie en een absolute must voor elke muziekliefhebber.”

Voor meer info over Crystal Dream zie: crystaldream.nl

Globale plattegrond

plattegrond-sss-v2

Flyer en Poster

Heb je vragen of opmerkingen over het Super Skinny Spektakel mail dan naar spektakel@skinnybinnyclub.nl