Corso commissie

Kilo’s staal, half afgekloven laselektroden, liters cola, 3 miljoen tie wraps en keiharde muziek. Dit is een tipje van de sluier van het leven in de corsohal. Ieder jaar bouwt de Skinny voor het Winterswijks volksfeest een corsowagen. Ondanks goede voornemens is het terugkerende patroon als volgt: in de winter wordt er gebrainstormd in een corso vergadering. Goede ideeën! In mei wordt er nog eens vergaderd, en bedacht dat we een hal en onderstel nodig hebben. In juni is dat allemaal geregeld en gaat de bouw van start: 2,5 maand non-stop bikkelen.

Het is een ietwat aparte manier van corso bouwen en vakantie vieren, maar Oh zo gezellig! Geen enkele corsogroep heeft zo veel lol als wij. Misschien toch een idee om dit jaar écht op tijd te beginnen met bouwen..? Onderstel en hal zijn er immers al.

De Skinny voor en door leden, het motto past erg goed bij het corso bouwen. Dit doen we samen, en daar mogen we trots op zijn. Dus ben jij technisch aangelegd? Kun je goed ontwerpen? Kranten inlijmen? Konten? Lassen? Koffie zetten? Alle hulp is welkom. En ook al ben je niet heel creatief aangelegd, dit is bij de Skinny altijd te leren. Vraag eens rond bij bestuur en andere actievelingen in de Skinny, en kom ons helpen met corso bouwen!

Heb je vragen dan kun je een mail sturen naar corso@skinnybinnyclub.nl
Tegenwoordig bouwen wij in de oude hal van Leemrijse aan de parallelweg 48. Wij zien je graag verschijnen.

IMG-20150828-WA0027 IMG-20150831-WA0013