Ledencommissie

De ledencommissie bestaat uit een aantal actieve leden; Max Brakenhoff, Jesse Esselink, Ralph Berenschot, Gijs Looman, Madelief Bosch en Lotte Gussinklo.

Zij delen graag hun enthousiasme voor de Skinny met de rest van de (aanstaande) leden. Het organiseren van activiteiten of het draaien van een dienst wordt door veel actieve leden gezien als iets gezelligs. Deze actieve leden staan dan ook graag een paar uur achter de bar om biertjes te tappen en ze vinden het gezellig om op zondagmiddag met hun brakke hoofd hun sterke verhalen door te nemen tijdens het opruimen van de resten van een zeer geslaagd feest.

De ledencommissie is er om deze actieve leden te blijven stimuleren en te bedanken voor hun inzet. De ledencommissie wijst deze leden de weg bij het organiseren van activiteiten en het vinden van een leuke dienst voor iedereen.

Een erg belangrijke taak daarnaast, is het motiveren van nieuwe leden ook te komen helpen bij activiteiten (of zelf met nieuwe ideeën te komen voor activiteiten) en/of diensten te draaien. Deze nieuwe aanwas van actieve leden is erg belangrijk omdat er zonder actieve leden geen Skinny Binny Club kan bestaan.

Daarom is het tevens de taak van de ledencommissie om leden (en hun introducés) bewust te maken van het feit dat de Skinny draait op de inzet van vrijwilligers, geen professionals. Een biertje kan wel eens wat minder goed getapt zijn, of het kan wat langer duren voordat je wijntje ingeschonken is, maar mensen hebben de tijd nodig te leren. En ook een activiteit komt niet vanzelf uit de lucht vallen, daar is door de actieve leden vaak veel tijd in gestoken.

De Skinny is en blijft immers voor en door leden!

Lid worden of meer informatie over het organiseren van een feest en/of het draaien van een dienst? Neem contact op met de leden van de ledencommissie, stuur een mail naar lc@skinnybinnyclub.nl of kijk onder het kopje “lid worden?”.