Kerstgala

Kerst 2014 2

Tweede Kerstdag is een traditionele Skinnydag. Twee dagen voor Kerst zijn vele leden in de weer om ervoor te zorgen dat de Skinny helemaal wordt omgetoverd in de kerstsfeer. Eerder was dat met dennentakken, tegenwoordig met zwarte doeken in verband met de brandveiligheid. In ieder geval twinkelt en glittert de Skinny compleet.

Op tweede kerstdag gaat de Skinny al om 10.00 uur open. We gaan dan lekker “frühshoppen”. Er is koffie en kerstbrood, ook het bier wordt al vrij vlug geschonken. Vele leden, oud-leden, ouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen zijn dan in de Skinny te vinden, immers met Kerst is iedereen welkom. Het is dan meestal gezellig druk en het is inmiddels soms zaak om op tijd te komen. De Skinny is chique aangekleed, maar ook de leden en hun aanhang komen in pak en in galajurk. Het is een unieke sfeer, die je mee moet maken!
Kerst is elk jaar opnieuw een activiteit waar iedereen al lange tijd naar toe leeft. Een sfeer van herkenning, reünie met oud-leden, veel muziek en lekker dansen!