Paasrally

paasrally 2013De paasrally is traditie! Eerste paasdag valt altijd op een zondag, en elk jaar opnieuw op die bewuste zondag ontstaat er een complete verkeerschaos in de Kloksteeg. Eigenlijk nog veel te vroeg, maar toch, melden een hoop mensen zich bij de Skinny, jong, oud, nieuw of versleten, het kan over de mensen gaan, maar ook over de auto’s.

Het is tijd voor de jaarlijkse puzzeltocht per auto. Leden die nog te jong zijn om zelf te rijden charteren vrienden of familie of soms totaal onbekenden, om toch deel te kunnen nemen aan deze beruchte tocht door de buurtschappen van Winterswijk. Aan de hand van vreemde en soms irritante, niet te doorgronden aanwijzingen moet je de weg zien te vinden. Daarbij moet je ook zo min mogelijk kilometers maken en tussendoor zeer bizarre opdrachten vervullen om bonuspunten te verzamelen. Ook moet je nog binnen een bepaalde tijd bij het eindpunt aankomen. Vind je het gek dat er een moordende concurrentie is!

Sleutelwoorden bij de paasrally zijn: kleffe broodjes, onvindbare aanwijzingen, discussies, discussies, discussies, bizarre opdrachten, rondjes rijden, openstaande motorkappen, maar uiteindelijk vooral heel veel gezelligheid! Als je dan na een uur of 5 eindelijk bij het eindpunt aankomt, moe en verontwaardigd omdat dit niet klopt en dat ook niet, wordt daar lekker gegeten. Vervolgens is het alweer tijd om je vlug om te kleden, want ‘s avonds gaan de deuren van de Skinny open en wordt er gefeest om de dag goed af te sluiten.

Ondertussen zit de organisatie te puzzelen om alle niet-te-lezen-handschriften te ontcijferen en een nummer 1,2 en 3 te bepalen! Om 24.00 is het dan zover, dan wordt er bekend gemaakt wie er deze keer heeft gewonnen heeft en wie er deze keer weer 100 kilometer te veel heeft gereden… Natuurlijk is er ook dan opnieuw weer stof genoeg voor eeuwenoude discussies aan de bar, terwijl de rest lekker losgaat op de dansvloer. Het blijft leuk!

Voorwaarde voor deelname aan de rally:

  • Per auto moet minimaal 1 Skinny lid zijn,
  • De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs,
  • De auto dient verzekerd en APK gekeurd te zijn.

Bekijk het reglement.

 


HALL OF FAME

2015
1: Dirk-Jan & Bibbi
2: Team K
3: Team de Koe
Originaliteit: Just Married

2014
1: Denise & Henry
2: Jeroen en de meiden
3: Laschicks

2013
1: Team Stefan
2: De Luco
3: Merry Easter Ladies