Jun 19, 2013
admin

Wanneer is het lustrum eindfeest? – UPDATE

Wanneer is het lustrum eindfeest? Dit is een vraag die we veel krijgen de afgelopen tijd. Een lustrum eindfeest kan uiteraard niet ontbreken bij het 50 jarig bestaan van de Skinny Binny Club!

De lustrumcommissie en de eindfeestcommissie zijn daarom al een tijdje bezig met het organiseren van dit bijzondere feest! Er zijn al vele plannen gemaakt om dit feest tot een succes te maken! Echter de reden waarom we nog geen datum kunnen geven is dat er helaas nog geen akkoord is voor de locatie…

Wat weten we al wel? Het feest zal plaats vinden in oktober!

Als we meer duidelijkheid hebben zullen we zo snel mogelijk een uitnodiging sturen naar alle leden / tientjesleden / donateurs / relaties en oud leden. Uiteraard zullen we het ook melden op deze website en Facebook, maar let wel op voor dit feest heb je een uitnodiging nodig!

Ben je er niet zeker van dat we je juiste adres hebben, omdat je bijvoorbeeld in de afgelopen 5 jaar verhuisd bent en dat niet hebt doorgeven? Geef dan je (nieuwe) adres door via eindfeest@skinnybinnyclub.nl dan zullen wij het controleren in onze database.

Update: de datum van het lustrum eindfeest is 5 oktober!