Jul 11, 2013
admin

Lustrum eindfeest: 5 oktober

Beste leden, tientjesleden, donateurs en oud-leden,

Een tijdje geleden plaatsten we al een bericht op deze website over de datum van het eindfeest. Er is nu meer duidelijk! We kunnen jullie nu namelijk een datum geven:

Zaterdag 5 oktober 2013!

Zet deze datum in je agenda en mis het grote eindfeest van het 10e lustrum niet! Binnenkort zullen ook de uitnodigen de deur uit gaan, dan zal ook de locatie bekend worden gemaakt!  De uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. Wij ontvangen graag een bevestiging van je komst! Het lustrum eindfeest is ALLEEN voor leden, tientjesleden, donateurs, sponsoren en oud-leden van de Skinny Binny Club.

Ben je er niet zeker van dat we je juiste adres hebben, omdat je bijvoorbeeld in de afgelopen 5 jaar verhuisd bent en dat niet hebt doorgeven? Geef dan je (nieuwe) adres door via eindfeest@skinnybinnyclub.nl dan zullen wij het controleren in onze database.

*** Facebook Event: SBC Lustrum Eindfeest ***