Sep 30, 2013
admin

Opbouwen en afbreken Lustrum Eindfeest!

Zaterdag 5 oktober dan is het zover! Het eindfeest van dit lustrumjaar. Speciaal voor het 50 jarig bestaan van de Skinny Binny Club wordt een jubileumfeest georganiseerd in de oude Driemark! Bij het opbouwen en afbreken is natuurlijk alle hulp welkom! Daarom willen we ook via deze weg de leden vragen of jullie willen helpen met het opbouwen en afbreken. Onder het motto: “Vele handen maken licht werk” hieronder de tijden:

Vrijdag 4 oktober
vanaf 13:00 tot +/-20:00 – opbouwen

Zaterdag 5 oktober:
08:00 – ontbijt
08:30 tot +/-17:00 – opbouwen

Zondag 6 oktober:
vanaf 11:00 – opruimen

Bar- of bonnendienst?
Geen tijd om te helpen met opbouwen/afbreken? Er zijn ook nog enkele plekken vrij achter de bar en bij de bonnen. Als je interesse hebt om te helpen willen we je vragen om dit door te geven via eindfeest@skinnybinnyclub.nl of geef het door bij iemand van het bestuur / lustrumcommissie.

Skinny Binny Club: “Voor en door leden!”